Bussum, 1906 tot heden

Over Mauritz

Van boomkwekerij tot groothandel.

Het was Arie Mauritz die in 1906 vanuit Opheusden naar Bussum trok om een boomkwekerij te beginnen. Naast de boomkwekerij runde de vrouw van Arie een winkel in tuinzaden, kleine gereedschappen en tuinartikelen. De winkel groeide uit tot een tuinspeciaalzaak die in de gehele regio bekend stond als leverancier van kwaliteit.

In de jaren 80 werd het assortiment uitgebreid met bedrijfskleding en PBM’s. De laatste jaren levert Mauritz ook representatieve en BOA kleding. In de loop der jaren is A. Mauritz gegroeid tot een toonaangevende speler in de groothandel.

Sinds 2008 staat de 4e generatie aan het roer. Jan en Norbert Mauritz, twee neven die gedreven ondernemers zijn met passie voor het vak.

Sinds de oprichting in 1906 is ons familiebedrijf nauw verwant aan de groensector. Hoewel daar nog steeds grotendeels onze focus en affiniteit ligt, zijn wij vandaag de dag ook in een aantal andere branches actief. Wij zijn toeleverancier van bedrijfskleding, (veiligheids)schoenen, PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen), tuingereedschappen en boomkwekerijartikelen. Dat wij al meer dan 100 jaar bestaan, hebben wij mede te danken aan de drie voorgaande generaties Mauritz, die zich met hart en ziel voor het bedrijf hebben ingezet. Wij hechten grote waarde aan een plezierige en vertrouwelijke manier van samenwerken. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij ons hoog in het vaandel.

Kleding is emotie en dat is niet anders voor bedrijfskleding. Bedrijfskleding moet niet alleen voldoen aan de (wettelijke) eisen, maar ook een optimaal draagcomfort bieden.  Naast functionele kleding leveren wij ook representatieve kleding.

Onze dienstverlening begint met een goed persoonlijk contact. We inventariseren de wensen en eisen van u als klant en komen letterlijk met een passend advies. In nauwe samenwerking wordt een compleet pakket samengesteld, waarbij iedere rol en functie zijn of haar eigen uitstraling krijgt passend bij de huisstijl. De kleding kan desgewenst worden voorzien van uw bedrijfslogo. Hierin zijn de mogelijkheden nagenoeg onbegrensd.

Gemak dient de klant.

Bij Mauritz maken we het klanten graag zo makkelijk mogelijk. Dit komt in alle onderdelen van onze dienstverlening terug. Bestellen via de webshop is heel eenvoudig. We richten per klant een portaal in, waarin alle gegevens en afspraken staan. Orders worden gebundeld, maar overzichtelijk in een pakket per persoon afgeleverd. Ieder kledingstuk is voorzien van een naamlabel, zodat in één oogopslag duidelijk is voor wie de kleding bestemd is. Bestellingen worden met eigen vervoer én eigen chauffeur afgeleverd. Zij kennen de klantsituatie en nemen in overleg afgedragen kleding mee retour.

Copyright © Mauritz & Zn. | Advies en hosting door Serac.