Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Een bestelling annuleren kan telefonisch 035-6943914 of per mail info@mauritz-bussum.nl . Zorg ervoor dat u uw bestelnummer bij de hand heeft.

Wanneer komt mijn bestelling?

De eerst volgende afgesproken aflever dag anders wordt het aangegeven tijdens uw bestelling. U ontvangt van ons bericht wanneer u de bestelling kan verwachten.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt.

Via de button wachtwoord vergeten kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken. Bent u uw gebruikersnaam kwijt? Dan kunt u deze opvragen via mauritz_web@mauritz-bussum.nl of 035-6943914.

Verkeerde artikel of verkeerde maat besteld?

Klik hier en vul zo compleet mogelijk de gegevens in en de reden van retour dan kunnen wij uw aanvraag zo spoedig verwerken. U ontvangt van ons bericht met verdere procedure voor retourzending. Een artikel mag alleen retour wanneer het voldoet aan de retourvoorwaarden.

Hoe kan ik garantie claimen op een defect artikel?

Ga naar ons retourformulier en vul zo compleet mogelijk de gegevens in en de reden van retour dan kunnen wij uw aanvraag zo spoedig verwerken. U ontvangt van ons bericht met verdere procedure voor retourzending. Een artikel mag alleen retour wanneer het voldoet aan de retourvoorwaarden.

Copyright © Mauritz & Zn. | Advies en hosting door Serac.